Ankara’daki askeri servis araçlarına yapılan saldır sonrasında 28 şehit ve 61 yaralımızın ardından bir acı haber de Diyarbakır’dan geldi. Diyarbakır-Lice karayolunda zırhlı midibüsün geçişi sırasında terör örgütü PKK’lılarca patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 asker şehit oldu, bir asker ise ağır yaralandı. Şehit olan vatandaş ve askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.
Hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Yapılan saldırıların tümü ülkemizin birlik ve beraberliğine yöneliktir. Hain saldırılara milletimiz omuz omuza durarak karşılık verecektir. Güvenlik güçlerimizin gerçekleştirdiği operasyonlarla, son demlerini yaşayan terör örgütü PKK’nın kökünün kazınacağına inancımız tamdır.
Hain saldırıların bir daha yaşanmamasını ümit ederek tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı dileriz.